fbpx
Skip to content

Autoizolat, DAR nu singur

   Anxietatea, atacurile de panică nu iau pauză în aceste timpuri, dimpotrivă, se adâncesc. Pentru că starea mintala afectează sănătatea fizică și vice versa, credem că primirea de sprijin emoțional și psihologic din partea unui specialist este esențial în această perioada.

   “Autoizolat, DAR nu singur” este un serviciu telefonic gratuit ce oferă voluntar sprijin psihologic celor care se simt afectați emoțional de autoizolare sau de efectele pandemiei de COVID-19.

   Cum procedezi?
✅ dacă autoizolarea sau distanțarea socială, importantă și după 15 mai, îți provoacă disconfort psihic;
✅ dacă ești vârstnic, iar limitările îți generează sentimente de anxietate sau singurătate;
✅ dacă lucrezi de acasă, iar disconforul și lipsa de intimitate încep să-și facă simțită prezența;
✅ dacă activitățile online, lipsa timpului pentru tine și limitarea spațiului îți provoacă frustrare sau impresia de a fi ajuns la capăt de drum;
✅ dacă programul tău devine tot mai aglomerat și nu mai știi cum să jonglezi cu rolurile pe care le ai;

   Suni la 021.9972, iar unul dintre psihologii înscriși în program va prelua apelul tău, urmând apoi o conversație de aproximativ 20 de minute cu un specialist cu experiență, care să asculte cu deschidere, să înțeleagă și să îți ofere câteva „instrumente” utile pentru această perioadă. Cunoaște specialiștii aici https://atromania.ro/echipa-proiect-probleme-autoizolare/.

   Proiectul social a fost demarat de Asociația Română de Analiză Tranzacțională cu sprijinul Fundației Vodafone. Pentru mai multe informații și resurse utile, consultați www.atromania.ro.

en_GB
NEXT #RunInBucharest EVENT STARTS IN 5 Days 16 Hours 22 Minutes 29 Seconds
REGISTER